Marianna Jackson

Marianna Jackson
Csapat


Mariannáról

Marianna Jackson (korábbi nevén Marianna Szőke) Budapestről származó, Las Vegasban élő, amerikai üzletasszony, 1998-ban indította el üzleti vállalkozását.
Marianna nemzetközileg meghatározó személyisége a PILATES világnak, hiszen 2000-ben elsőként kezdte el oktatni a Pilates módszert Magyarországon. Sokan még ma is úgy emlegetik őt, hogy a „Pilates Nagyasszonya”!

1997-2002 között három fitnesz klubot működtetett Budapesten, kizárólag hölgyek számára, a klubok a Body ’n’ Soul Wellness Club nevet viselték. 2002-ben megalapította a Body ’n’ Soul Wellness Academy-t, és elkezdte oktatni a Pilates módszert.

Marianna legelőször egy kanadai útja alkalmával találkozott a Pilates tornával, amely azonnal elnyerte a tetszését. Mivel akkoriban – a rengeteg aerobic, és súlyzós edzésnek köszönhetően – térdfájdalmakkal küzdött, és térdműtét előtt állt, miután visszatért Magyarországra kereste, hol tudna Pilates tornát tanulni Budapesten. Akkoriban erre sehol nem volt lehetőség, így felkutatta az Amerikai Fitnesz Szövetséget (Afpafitness), és elvégezte náluk a Pilates tanfolyamot, majd a többi amerikai diplomát nyújtó tanfolyamot is.

Marianna diplomái az AFPA-tól:
Certified Professional Personal Trainer
Certified Pilates Master Trainer
Certified Yoga Instructor
Certified Nutritionist and Wellness Consultant
Certified Children’s Fitness Instructor
Certified Senior Trainer
Certified Aerobic Trainer
Certified Fitt Ball - Soft Ball Trainer

Miután évekig folyamatosan tanult, és látogatta az Afpafitness konferenciáit, egy szerződést kötött az Afpafitness elnökével, akitől megvásárolta a jogot, hogy Magyarországon, sőt egész Európában amerikai diplomát adjanak ki közösen. Kezdetben tehát az Afpafitness diplomáit adta ki, és 5 éves együttműködésüket követően megalapította Las Vegasban a saját cégét, a Body ’n’ Soul Wellness Inc.-t, és attól kezdve az ő cége alatt kerülnek megrendezésre a tanfolyamok, és a hallgatók is a B’n’S amerikai – nemzetközi – diplomáit kapták.

Marianna sokáig fitnesz modellként is dolgozott. Több magyar újságban szerepelt, és címlaplánya volt az akkoriban népszerű SPORT Magazinnak is. A modell munkák mellett a Pilates módszerével rendszeresen fellépett rendezvényeken, és expokon is, nem csak Magyarországon, de Ausztriában, és Németországban is.
2012. áprilisában női modellként dolgozott Andre Agassi és Gil Reyes Las Vegasban megnyitott vadonat új fitnesz termében.

2014-ben megalkotta saját módszerét, amely a Spine Balance Training nevet viseli. A módszer a Pilates, Jóga, és a Tai Chi mozgáselemeire épül, összehangolva a légzéssel. A Spine Balance programhoz angol nyelvű könyvet, és DVD-t is készített, és jelentetett meg Las Vegasban (a program a B’n’S Wellness Academy keretein belül is elérhető!).

2013 – 2015 közötti időszakban, Las Vegasban a PFI Sport Egyetemen két évig tanította a Spine Balance módszert, és a Pilates training-et is.

2014.-ben találkozott Michael Jackson amerikai Master Trainer-rel, aki a Powerbox Fitness megalkotója. A kezdeti barátság, és üzleti kapcsolat egy sikeres közös projectet eredményezett, hiszen Marianna 350 db Pilates MAT training gyakorlatát összehangolta a Powerbox-szal, megalkotva a Powerbox Pilates System-et. Michael és Marianna első perctől kezdve egymásra hangolódtak, és azonnal megértették egymást, sőt ma már boldog házasságban élnek egymással.

A Body ’n’ Soul Wellness Academy-t egyedül , segítség nélkül építette fel, amely ma már több országban, több helyszínnel, és szakmailag magas színvonalat képviselő managerekkel, tanárokkal várja a hallgatóit a világ minden tájáról.

Marianna azonban nem csupán a Body ’n’ Soul Wellness Academy tulajdonosa, és igazgatója, hanem az American-Hungarian Journal tulajdonosa, és főszerkesztőjeként is tevékenykedik az Egyesült Államokban.

Az American-Hungarian Journal hetente frissülő online magazin, amely angolul, és magyarul szolgáltat híreket mind a magyar, mind pedig az amerikai olvasóinak. Az újság központja szintén Las Vegasban található, és a világ bármely országából elérhető online.

Magyarország Külügyminisztériuma 2016. március 15.-én Mariannát dícsérő oklevéllel jutalmazta meg az Amerikai Egyesült Államokban végzett kitűnő média munkásságáért.

 

 Ajánlások

CHARLES M. WARE / Executive Director of the Professional Fitness Institute Las Vegas, NV, USA

„Marianna széleskörű tudásának, tapasztalatának, és nagyszerű oktatói tehetségének köszönhetően a hallgatóknak lehetőségük nyílik elsajátítani azt a tudást, amely a saját céljaik megvalósításához szükséges. Marianna segítségével a hallgatók képesek összpontosítani a test-lélek-szellem harmóniájára, és magabiztosan lépnek tovább az életben.

Mariannával való együttműködésem alatt jó magam is megtapasztaltam azt, hogy az ő fizikai, és mentális energiája képes bárkit magasabb energia szintre emelni.
Nagyszerű egyénisége az akaraterejében, a kitartó munkájában, a folyamatos tanulni és tenni akarásában, és az üzleti tehetségében rejlik. Ami pedig Mariannát kitűnő üzletasszonnyá emeli, az pedig a határozott egyénisége, és magas szakmai tudása. Segítségével a hallgatók képesek megtalálni a saját egyéniségüket, a rövid, és hosszú távú céljaikat, és megtanulhatják a saját, és vendégeik egészségével kapcsolatos tudni és tenni valókat.

Természetesen nem számít ritkaságnak az, ha valaki elkötelezett a fitnesz világ, és a saját üzlete iránt, de ami ritka, és ami Mariannát jellemzi, az az, hogy soha nem adja fel, és képes megállni a helyét egy idegen országban, és nagyon magas szinten képviselni a fitnesz világot.
Amennyiben te is keresel valakit, aki számodra megmutathatja a helyes utat akár a fitnesz karrieredben, akár az egészséged útján, bátran ajánlom Marianna Jackson-t, nem fogsz csalódni!”

Dr. DARIAN PARKER / Director/Founder, Connect to Fitness, Las Vegas, NV

„Marianna egy elkötelezett, és magabiztos üzletasszony, akinek életében a fitnesz, a pilates, és az egészséges életmód központi szerepet játszik. Miközben teljes energiájával koncentrál az európai, és amerikai üzletei építésére, soha nem hagyja cserben a barátait, és tanulóit / vendégeit. Marianna varázslatos személyisége mindig vidámsággal, és energiával tölt fel engem is, és biztosan tudom, hogy vendégei, tanulói is imádják őt. Ha még nem találkoztál, és nem dolgoztál , vagy tanultál együtt Mariannával, ne hagyd ki ezt a lehetőséget. Keresd meg őt, és tapasztald meg te is miről beszélek. Marianna fantasztikus barát, üzletasszony, és tanár!”

DENNY WEDDLE / Denny Weddle & Associates Marketing Solutions Las Vegas, NV, USA

„Számomra megtiszteltetés, hogy Mariannát ajánlhatom , amennyiben üzlettársat, tanárt, vagy Master Trainer-t keresel. Marianna egyedül álló programja, a Spine Balance training nekem személy szerint sokat segített, mivel térdfájdalmakkal küzdöttem. Nem csak azért imádtam vele együtt dolgozni, mert szép, és kedves egyéniség, hanem azért is, mert maximális tudása, és programjai segítettek nekem is elérni, hogy fizikailag sokkal jobban érezzem magam.
Több területen is magasan képzett szakember, aki a saját cégét, a Body ’n’ Soul Wellness Academy-t is professzionálisan, és teljes energiával vezeti. Az egyetlen ember, akit a Pilates világában ajánlani tudok, az Marianna Jackson, ő a legjobb!”

MICHAEL W. SILVA / President & CEO at MatadorWorldGolf.com, Las Vegas, NV

"Marianna magas szintű kommunikációs készséggel rendelkező fantasztikus egyéniség, és üzletasszony. A munkája, és tanítása rengeteg embert – köztük engem is – inspirált, és inspirál, mindig pozitív energiával tölt fel. Remélem a jövőben még sok éves sikeres üzleten dolgozhatom vele együtt.”

Továbbá, íme néhány levél a jelenlegi hallgatók közül, akik Mariannával való online vagy személyes tanulást választották:

IZSÓ ANDREA / Málta
„A B’n’S-nél a Pilates II-es szintet végeztem. Életem egyik legjobb döntése volt.
Először a csoportos tanfolyamra jelentkeztem, de már nem fértem be a létszámba, teltház volt. De nagy szerencsém volt, mert Marianna, az iskola alapítója, és tanára éppen Magyarországon volt. Személyesen válaszolt, és felajánlotta, hogy el tudom kezdeni a képzést nála, magántanulóként. Nagyon örültem, és persze éltem is a lehetőséggel. Ekkor még nem is sejtettem, hogy nem csak a szakmai tudásomat tudom majd itt kamatoztatni.

Mariannával nagyon rugalmasan tudtuk összeegyeztetni az időpontokat, a munkámhoz igazítva. Az órák mindig pontosan kezdődtek. Családias környezetben, és baráti hangulatban teltek az órák. Szisztematikusan haladtunk előre, átbeszéltük mindig az elméletet, ugyanakkor nagyon gyakorlat orientált volt a tréning.

Mariannával már az első pillanatban megtaláltuk a közös hangot. A tanfolyam végére egy barátság alakult ki, ami még most is tart.

Mint már gyakorlott oktató, egy csodálatos lehetőséget kaptam. Számomra nagy álom volt, és ugyanakkor elismerés is. Felkért, hogy legyek a B’n’S oktatóképző tanára a Pilates tanfolyamokon. Sajnos azonban csak rövid ideig lehettem a Csapat tagja, ugyanis a sors úgy hozta, hogy Máltára költöztem.

A Pilatest természetesen nem adtam fel, itt is folytatom. Ez az életem része. A mai napig használom és gyarapítom azt a tudást, amit Mariannától és a B’n’S-től kaptam. Egy életre szól, és nagyon hálás vagyok Mariannának, mind szakmailag, mind pedig emberileg rengeteget adott nekem. Izsó Andrea”

WOLF HENRIETTA / Linz, Ausztria
„Szeretném megköszönni Mariannának a lehetőséget, hogy online is elvégezhettem a Stretching tanfolyamot, mivel külföldön élek nekem ez hatalmas segítség volt. Jól érthető,,tanulható anyagot kaptam amit skype-on Mariannával át is beszéltünk. Az életből hozott,valós példákkal magyarázta nekem az anyagot, és ez sokat segít, hogy megjegyezzem. Ajánlom mindenkinek a Body ’n’ Soul Wellness Academy távoktatásos tanfolyamait, melyek munka,gyerek mellett könnyen elvégezhetőek. Marianna nagyon rugalmas az időpontokat illetően. Régóta szerettem volna ezt a tanfolyamot, és náluk sikerült elvégeznem! Biztosan nem ez volt az utolsó tanfolyamom a Body’n’Soul-nál!”

WOLF KATA / New York City, USA
„Kedves Mariann, hálával tartozom neked az átfogó, részletes és sokrétű tananyagért, amiben a pilates több fokozatát és eszközét is megtanultam. Külön köszönettel tartozom az egyéni rugalmas tanórák és gyakorlati órák miatt. Mindenkinek csak ajánlani tudom az online oktatásodat, és a Body ’n’ Soul Wellness Academy-t! Kata New Yorkból”

FEKETE CSILLA / Csánytelek, Magyarország
„Szia drága Mariann! Ezúton is szeretném megköszönni, hogy átadtad nekem azt a fantasztikus tudást, amivel rendelkezel. Profi szintű, online oktatásban volt általad részem. Mindenkinek csak ajánlani tudom az iskoládat. Jelenleg végzem a Master traineri tanfolyamot, és minden percét élvezem. Hatalmas tudást adtál át nekem, és minden alkalommal élvezetes magas szintű oktatást kaptam,amely által maximálisan el tudtam sajátítani a Pilates módszert. Igyekszem majd méltó szinten oktatni én is a jövőben. Köszönet neked, és csak is a te módszeredet ajánlom mindenkinek. Csodálatos a Master Traineri tanfolyam! Profizmus felsőfokon! Millió puszi, és köszönet. Hálás vagyok a sorsnak hogy ismerhetlek, és tőled kapom a tudást! Szeretettel, Csilla!”

BESNYŐI BARBARA / Budapest, Magyarország
„Szia Marianna!   Szeretném megköszönni a nálad végzett tanulmányok alatti sok türelmet, és segítséget! 2012 óta vagyok a Body'n'Soul Wellness Acadmy tanulója és örülök , hogy a további tanulmányaimat is tudom folytatni az Iskoládban  online lehetőség által! Nekem ez nagyon nagy segítség, mert jelenleg csak itthonról tudok tanulni! Nagyon tetszik ez az oktatás forma, a videotelefon alatt személyes és koncentráltabb, hogy csak rám figyelsz, kijavítasz, ha hibáznék, és mindent át tudunk beszélni. Örülök, hogy már Személyi edző, Spine Balace, és Pilates oktató diplomákkal vagyok gazdagabb:)! De nem állunk meg és folytatjuk , mert a célom a Powerbox Personal Master Trainer diploma megszerzése, ami sok lehetőséget kínál! Nagyon köszönöm a lehetőséget, és várom a következő óránkat! További szép napot! Puszi, Besnyői Barbara”

Marianna az alábbi lehetőségeket nyújtja hallgatóinak, és klienseinek:

Online tanfolyami tanítás magyar / angol nyelven: a Powerbox Pilates Master Trainer, a Powerbox Personal Master Trainer, a Pilates I, II, a Spine Balance, a Soft – Ball – Fit Ball, a Streching, és a Nutritionist hallgatóinak

Mariannával való konzultáció, online oktatás keretén belül a tanfolyam árában szerepel!

  • Health & Wellness Coaching: $50 /tanítási óra, $450 / 10 tanítási óra
  • Pilates training: $60 / tanítási óra, $ 540 / 10 tanítási óra

Marianna szívesen vállal fellépéseket, előadásokat, workshopokat is különböző rendezvényeken. Bővebb információ, jelentkezés:
info@bnswellness.com vagy bnswellnessacademy@gmail.com
Telefon: 00-1-833-838-6789 (Ingyenesen hívható szám!)

Your name: *
Your phone: *
Your e-mail: *
Contact Preference:
Title of Message: *
Text: *
Please, Enter the Code
Our company collects this data to be able to provide services to you. We process this data according to our Privacy Policy. If you consent to our usage of your data, click this checkbox.