Nemzetközi Diplomás Tanfolyamok
Pilates
Jóga
Fitnesz
Wellness
Nutrition
previous arrow
next arrow
Slider

Pilates Tanfolyamok, Fitnesz és Wellness Tanfolyamok

A Body'n'Soul Wellness Academy nemzetközi diplomás pilates tanfolyamok, fitnesz, és wellness tanfolyamokat kínál, amelyek végén hallgatóink magasabb fokozatra léphetnek karrierjükben. Ha szenvedélyed a fitnesz, és az egészséges életmód, és szeretnél nemzetközi diplomás végzettséget e témákból, vagy már képzett edzőként dolgozol, de szeretnél további tanulmányokat végezni, a Body ’n’ Soul Wellness Academy a tökéletes megoldás számodra.

Egyedül álló lehetőség csak a B 'n' S -nél:
A Body 'n' Soul által kiállított nemzetközi diplomákat több luxushajós társaság is elfogadja, és szeretettel várja az általunk kiképzett fitnesz edzőket!


 

NEMZETKÖZI DIPLOMÁS TANFOLYAMOK

Body ’n’ Soul Wellness Academy távoktatásos, hétvégi-csoportos, és magán tanfolyamokat egyaránt indít.

 

 


 

Mit jelent a távoktatásos tanfolyam?

 • A választott Pilates tanfolyamok, fitnesz és wellness tanfolyamok bármikor elkezdheted.
 • Kényelmesen, otthonodban tanulhatsz, és készülhetsz fel a vizsgákra a saját időbeosztásod szerint.
 • A professzionális tananyagokat az Egyesült Államokból postázzuk részedre.
 • A konzultációidat előre megbeszélt időpontokban, magasan képzett, profi tanárainkkal folytathatod.
 • Amennyiben a megadott óraszámú személyes, vagy skype konzultációk nem elegek a számodra, további konzultációkat szervezünk részedre bármelyik európai, vagy amerikai központunkban.
 • A választott Pilates tanfolyamok, fitnesz és wellness tanfolyamok befejezésére, és a vizsgádra, a tananyag megvásárlásától számítva 6 hónap áll rendelkezésedre. A tanfolyam – írásban előre jelezve - további 3 hónappal meghosszabbítható.
 • Nincsenek rejtett költségek! A tanfolyam ára tartalmazza a tananyagokat, a konzultációk árát, a vizsga költségét, és a nemzetközi diplomák kiállítási, és postázási költségét.
 • Állandó e-mail, és skype konzultációs lehetőséget biztosítunk.
 • A végzettségedet igazoló nemzetközi diplomán nem szerepel a „home study / távoktatásos tanfolyam”-i kifejezés.

Mit jelent a magán tanfolyam?

 

 • A választott Pilates tanfolyamok, fitnesz és wellness tanfolyamok bármikor elkezdheted.
 • A professzionális tananyagokat az Egyesült Államokból postázzuk a részedre.
 • A konzultációidat előre megbeszélt időpontokban, magasan képzett, profi tanárainkkal folytathatod.
 • Személyes konzultációt biztosítunk a részedre, az általad megadott időpontokban, és általad választott képzési helyszíneink valamelyikén.
 • Állandó e-mail, és skype konzultációs lehetőséget biztosítunk.
 • Nincsenek rejtett költségek! A Pilates tanfolyamok, fitnesz és wellness tanfolyamok ára tartalmazza a tananyagokat, a konzultációk árát, a vizsga költségét, és a nemzetközi diplomák kiállítási, és postázási költségét.

Mit jelent a hétvégi-csoportos tanfolyam?

 • A tanfolyamot előre megadott hétvégi dátumokon, és helyszíneken indítjuk.
 • A professzionális tananyagokat az Egyesült Államokból postázzuk a részedre.
 • Állandó e-mail, és skype konzultációs lehetőséget biztosítunk.
 • Nincsenek rejtett költségek! A tanfolyam ára tartalmazza a tananyagokat, a konzultációk árát, a vizsga költségét, és a nemzetközi diplomák kiállítási, és postázási költségét.

 

Tanulj a saját időbeosztásod szerint!

Tanfolyamaink a legnagyobb szabadságot kínálják számodra! Míg más oktatási központok arra koncentrálnak, hogy minél magasabb hallgatói létszámot érjenek el egy tanfolyamon belül, mi a kisebb csoportos létszámra, a távoktatásra, és a magán képzésekre koncentrálunk. Ezáltal sokkal hatékonyabban tudjuk átadni neked a tananyagot, és maximálisan fel tudsz készülni a vizsgáidra is!

Indítsd el szakmai karrieredet!

A Body ’n’ Soul Wellness Academy által kiadott nemzetközi diplomáddal a világ bármely részén dolgozhatsz. Végzett hallgatóink sikeresen dolgoznak Dubai-tól kezdve Angliáig, Ausztráliától kezdve az Egyesült Államokig. A nemzetközi diplomák mellé magyar hallgatóinknak magyar oklevelet is kiállítunk, így egy tanfolyam áráért két diplomát szerezhetsz!

Hozz létre egyensúlyt az életedben!

A tanfolyamaink nem kizárólag végzett edzők számára nyújtanak továbbképzési lehetőségeket, hanem mindenkinek, aki professzionális tanfolyamainkon szeretné elsajátítani a fitnesz, wellness, egészséges életmóddal kapcsolatos tanulmányait.


 

Vélemények a már végzett hallgatóinktól:

McCarthy Bernadett

McCARTHY BERNADETT Számomra a jóga egy kiegészítő mozgásformát jelent a hosszútávfutás mellett. Fontosnak tartom, hogy izmaim ne csak erősek, de lazák és rugalmasak legyenek. Laza és rugalmas izomzattal az állandó sérüléseim is megelőzhetőek. Jó volt elsajátítani a tudást egy olyan embertől (Dóri) aki hiteles, gyakorlott, személyre szólóan figyelmes, és segítőkész. Nem utolsó sorban a terhességem… Read more “McCarthy Bernadett”

Drocsa József

DROCSA JÓZSEF sikertörténete követendő példa: “Carnival Pride a luxus hajó neve, amelyiken Fitness Directorként dolgozom. 2006 elején egy csendes kikötői nap volt, a vendégek nagy része a parton pihent, amikor egy idősebb hölgy lépett be a sport terembe egy kicsit félénken.

Török Tamara

TÖRÖK TAMARA: “Szia Mariann, A múlt heti csütörtöki Pilates órámon egészen sokan jöttünk össze, aminek nagyon örültem. A max. 8 férőhelyes teremben 11-en voltunk, sikerült még így is kényelmesen, jó hangulatban tornáznunk. Jó visszajelzéseket kaptam, aminek nagyon örülök, és még több lendületet adnak. Az órák végén szeretem megkérdezni az embereket, hogy hogyan érezték magukat és… Read more “Török Tamara”

Szikora Juli

SZIKORA JULI: Szia Drága Marianna! A Pilates olyan új lendületet adott az életemnek és olyan új kapukat nyitott meg számomra a fitness területén, amelyek átgondolása révén szeretném megváltoztatni az egész üzleti menetemet, kimondottan ezen a területen kívánom az jövőt megalapozni. Óriási sikereket könyvelek el maganak, és óriási jövőt ezen a területen. Meg szeretém valósítani a… Read more “Szikora Juli”

Kovács Klaudia Éva

KOVÁCS KLAUDIA ÉVA: „Szia Mariann! Csak azért írok, mert a tréningek nagyon jók voltak, és amit alig hiszek el, hogy másnap izomlázam volt, pedig edzettnek mondom magam! Minden nap csinálom a gyakorlatokat, és nagyon érdekesnek találom, nagyon tetszik! A januári Pilates oktatóin mindenképpen szeretnék részt venni! Szép estét kívánok, üdv: Klaudia”

Cerventóné Gábor Barbara

CERVENTÓNÉ GÁBOR BARBARA: „Drága Mariann! Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon, és imádom a Pilates-t! Nekem nagyon sokat jelent ez a torna, hiszen a gerincsérvem után többek között e mozgás segítségével épültem fel, és már akkor elhatároztam, hogy Pilates oktató szeretnék lenni! Hála az Égnek, hogy megtaláltalak Téged, nekem Te vagy a Mester, és a… Read more “Cerventóné Gábor Barbara”

Linkáné B. Margit

LINKÁNÉ B. MARGIT: „Nagyon jól beindultak az óráim! A vendégeim mindegyike nagyon lelkes, és imádják az edzéseket! Én magam is fantasztikus átalakuláson mentem keresztül! Nem csupán fizikailag, de lelkileg is tökéletesen fitt vagyok! Szeretném megmutatni mindenkinek, hogy milyen fantasztikus edzésmódszer a Pilates! Köszönöm a magas színvonalú oktatást! Puszi! Margó”

Berdó Katalin

BERDÓ KATALIN az alábbi sms-t küldte el nekünk: „Kedves Mariann! Nagyon jól beindultak a Pilates óráim itt Hartán! Átlagosan 20 fő jön el egy órámra, ez egy picit megnehezíti az óraadást, de óriási örömet szerez, hogy tetszik nekik, ahogy órát adok. Köszönök neked mindent! Puszi, Kata (Hartáról)”

Neudeck Dóra

NEUDECK DÓRA: „ Drága Mariann! Beindultak az óráim, képzeld, már 4 csoportom van, és szinte minden nap gyakorolom a Pilatest! Imádom! Köszönök mindent! Büszke vagyok rá, hogy nálad tanulhattam!”

Miért válaszd képzéseinket?

 • Több mint 10.000 órányi kollektív oktatói tapasztalatunk van a pilates tanfolyamok, fitnesz és wellness tanfolyamainkról
 • Nemzetközi diplomáddal az egész világon dolgozhatsz, sőt, luxushajókon való álláslehetőségeket is ajánlunk 
 • Minden hallgatónk az első tanfolyamát követően 10 % -os engedményt kap a további tanfolyamok árából